• Profilm Stúdió

+ webhelyek kialakítása

+ egyedi weboldalak

+ webdesign

+ grafikai és arculattervezés

+ SEO keresőoptimalizáslás

Szolgáltatások

Webhelyek kialakítása

Ma már elengedhetetlen, hogy egy vállalkozás rendelkezzen egy jól felépített weboldallal. Egy jó weboldal sikere sok mindentől függ, a jó oldal áttekinthető, könnyen megtalálható rajta a keresett információ, és nem utolsó sorban jól néz ki.

Egy oldal elkészítésénél, legyen szó egy statikus bemutatkozó oldalról, vagy egy tartalomkezelő rendszerről, igyekszem mindig szem előtt tartani a megrendelő igényeit. A webhelyek kialakításánál az alapvető webergonómiai szabályok betartása mellet próbálok olyan megoldást választani, amely leginkább megfelel az adott profilnak.

Egyedi weboldalak készítése

Több éve foglalkozom weboldalak készítésével, és ezalatt az idő alatt számtalan különböző kialakítású oldalt készítettem. A webes trendek változása, a megrendelők igényinek sokszínűsége folytán sikerült kellő rálátást és tapasztalatot szereznem a webtervezés területén. Munkáim során ezeket felhasználva igyekszem a lehető legjobb eredményt elérni.

Ha egyedi weboldalra van szükséged, legyen szó Flash alapú oldalról, vagy egy általad karbantartható portfólióról, esetleg egy, a termékedet népszerűsítő űrlappal rendelkező microsite-ról, bármelyikre tudok megoldást kínálni.

Webdesign

A design, az oldal kinézete a tartalom után az egyik legfontosabb, ha nem ugyanolyan fontos tényező. Ez az első, amivel megragadhatod, irányíthatod az oldal látogatójának figyelmét. Sokan ezt figyelmen kívül hagyják, mert nem tudják, hogy a látogatók többsége ez alapján dönt, marad-e vagy elkattint az oldalról.

Ha csak webdesignra van szükséged, mert az oldal programozási része megoldott, ebben is segíthetek. Meglévő, illetve új oldalad grafikai tervezését, kialakítását, Facebook profilod egyedivé tételét is elvégzem.

Grafikai és arculattervezés

A webes jelenlét az üzleti sikerhez önmagában nem elég. A cégeknek, vállalkozásoknak szükségük van reklámra, illetve egy olyan arculat kialakítására, amivel egyértelműen beazonosíthatók. Ebbe beletartozik a márka színvilága, a logó, de a közösségi oldalakon való megjelenés is. Egy jól kialakított arculat sok tényező függvénye, de ha megvan, az már fél siker.

Legyen szó logó tervezésről, szórólapok, névjegykártyák, brosúrák nyomdai előkészítéséről, vagy reklámbannerek elkészítéséről, illetve egyéb grafikai munkák kivitelezéséről, szívesen állok rendelkezésedre.